Nikon D700

D700 breddar Nikons sortiment av D-SLR-kameror i FX-format genom att förpacka nydanande teknik och prestanda i ett kamerahus av diskret storlek. Den högkänsliga CMOS-sensorn på 12,1 megapixlar har ett (utökningsbart) ISO-område på 200 till 6400 och är utrustad med ett system för automatisk sensorrengöring.

Nikon D700

Med bildbearbetningsprocessorn EXPEED går det att ta bilder med superba detaljer och tonövergångar i en hastighet av upp till 5 bps (8 bps med hjälp av batteripacket MB-D10 och batteriet EN-EL4a, vilka båda säljs separat).

Det avancerade systemet för motividentifiering ger exponeringar av överlägsen kvalitet, och arbetar tillsammans med Nikons hyllade 51-punkters AF-system som ger en enastående noggrann motivföljning även i svagt ljus.

De valbara bildkontrollerna effektiviserar bildbearbetningen i kameran vilket sparar tid vid efterredigeringen, och den 3-tums högupplösta LCD-skärmen kan användas för två olika livevisningslägen.

D700 har dessutom en HDMI-utgång. Det tåliga och väl tätade kamerahuset är tillverkat av en magnesiumlegering och gör D700 till en perfekt balanserad D-SLR-kamera som hanterar oväntade situationer, vart din fotografering än tar dig.

Det här inlägget postades i Kameratest och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.